Friday, April 15, 2016

Ata Demirer Yonca Karakaya yakalandı! Yonca Karakaya kimdir? Ata Demirer sevgilisi kim? - 15 Nisan 2016 Cuma

Ata Demirer Yonca Karakaya yakalandı! Yonca Karakaya kimdir? Ata Demirer sevgilisi kim? - 15 Nisan 2016 Cuma
Ünlü komedyen Ata Demirer geçtiğimiz yıl karısı Özge Borak ile yollarını ayırarak bekar bir adam olarak yaşamaya başlamıştı. Geçtiğimiz akşam kız arkadaşıyla görüntülenen Ata Demirer'in kız arkadaşının adının Yonca Karakaya olduğu öğrenildi. Yonca Karakaya kimdir, Ata Demirer'in sevgilisi kim? İşte detaylar...
İkili, baş başa yemek yedikleri Jash çıkışında görüntülendi. Ünlü komedyen, flaşlar patlayınca gülerek “Şimdi sizden bahsediyordum kız arkadaşıma, çabuk olalım neredeyse gelirler, yakalanmayalım dedim. İyi adam lafın üzerine gelirmiş” dedi. 
Ata Demirer kimdir, Korsan TV ve Avrupa Yakası ile tanıdığımız stund up sanatçısı, dizi oyuncusu.

Ata Demirer, 6 Temmuz 1972‘de Bursa’da dünyaya geldi. Daha küçük yaşlarda müziğe olan yeteneğini keşfetti. Ortaokul ve liseyi Bursa Erkek Lisesi’nde okuduktan sonra son sınıfta Çelebi Mehmet Lisesi’ne geçti ve buradan mezun oldu. Okul hayatından başarılı olamayan Demirer, ağabeyinin yardımıyla gece kuluplerinde piyanist-şantör olarak çalışmaya başladı. 1991 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Bölümü’nü kazanmasyla İstanbul’a taşındı.

Konservatuvar yılları boyunca İstanbul’da müzisyenlik yapmaya devam etti. Yinın desteği ile bar komedyenliği denemelerine başladı. Vitamin Grubu üyesi Gökhan Semiz ile olan yakın arkadaşlığı sayesinde stand up gösterilerine başladı. Aynı zamanda Vitamin Grubunun “Turkish Kovboylar” adlı şarkısındaki gazeli seslendiren kişi de kendisiydi.

E.Ş.E.K Tiyatro Grubunun kurucusu Uğur Uludağ‘nın aracılığı ile ilk profesyonel stand up gösterisini gerçekleştirdi. 1995 yılında Asos’ta verdiği müzikli şov sırasında keşfedilerek Dormen Tiyatrosu’nda “Komik Para” adlı oyununda rol aldı. Aynı yıl kendi kurduğu “Ege Kumpanya” adlı gösteri orkestrası ile birçok yerde sahneye çıktı.

Bu dönem Uğur Yücel ile tanışması hayatının dönüm noktalarından biri oldu. Komediye olan tutkusunu keşfetti ve konservatuvarı yarıda bırakarak stand up gösterilerine ağırlık verdi. 1996 ile 1998 yılları arasında bir çok yerde gösteri verdi. Leman Kültür’e oyununun kaydını götürdü ve çok beğenilmesi üzerine 1998 yılının Şubat ayında “Tek Kişilik Dev Kadro” adlı oyunu ile Leman Kültür’de sahne aldı.

Bu oyunu yaklaşık 1000 kez sahnede oynayan sanatçı, oyunda geçen karakterlerin benzerleri ile bir televizyon şovu hazırladı. “Korsan TV” adlı program, ekranda 42 bölüm gösterildi. Televizyonda görülmesi ile şöhreti artan Demirer, daha sonra Vizotele Tuuba, Neredesin Firuze gibi projelerde yer aldı. “Kısık Ateşte 15 Dakika” filmi ile ilk başrolünü aldı. Birçok televizyon dizisinde yer aldı ancak onun yurt çapında tanınması ve sevilmesi “Avrupa Yakası” adlı dizide 3 sezon boyunca canlandırdığı “Volkan” karakteri ile oldu.

İki adet müzik albümü de olan Ata Demirer, daha sonra “Hacıyatmaz” adlı televizyon programına başladı. Gani Müjde tarafından yazılan ve yönetilen “Osmanlı Cumhuriyeti” adlı filmde Osmanlı padişahını canlandırdı.
Özge Borak kimdir, Eyvah Eyvah ve devam filmi olan Eyvah Eyvah II‘de canlandırdığı Müjgan karakteri ile sinema severlerin beğenisini kazanmış olan Türk sinema oyuncusu. Ihlamurlar Altında, Küçük Kadınlar ve Eşref Saati gibi pek çok başarılı dizide de rol almış olan Borak, tiyatro kökenli oyuncularımızdandır.

Özge Borak, 14 Şubat 1982 tarihinde, İstanbul‘da dünyaya geldi. Sanat hayatına henüz 8 yaşındayken kazandığı Şehir Tiyatroları Çocuk Bölümü’nde başlayan Borak’ın babası, kendisi gibi tiyatrocu olan İstanbul Devlet Opera ve Balesi başkoreografı Selçuk Borak‘tı.

Borak genç yaşta başladığı tiyatrodan eğitim hayatı boyunca kopladı ve de İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Aralarında Nazım Hikmet‘in unutulmaz eseri Memleketimden İnsan Manzarları ve Turgut Özakman‘ın uyarlaması Sarıpınar: 1914’ün de bulunduğu pek çok başarılı tiyatro eserinde rol aldıktan sonra 2003 yılında Kara Gün adlı yapımla sinema dünyasına adım attı.

Başarılı oyuncunun adını duyurduğu ilk yapım, 2003–2004 yılları arasında rol aldığı Sultan Makamı oldu. Bu diziyi 2005–2007 yılları arasında rol aldığı Ihlamurlar Altında ve 2007–2009 yılları arasında kadrosunda bulunduğu Eşref Saati takip etti. Başarılı oyuncunun rol aldığı son tv yapımı ise Küçük Kadınlar oldu.

Özge Borak, 2010 yılında, Hakan Algül‘ün yönettiği ve Ata Demirer‘in senaryosunu yazdığı Eyvah Eyvah adlı filmde canlandırdığı Müjgan karakteri ile sinemaseverlerin beğenisini kazandı; filmin popüleritesi sayesinde 2011 yılında devam filmi olan Eyvah Eyvah II vizyona girdi.

Özge Borak , Ata Demirer ile 11 Kasım 2011 tarihinde nişanlanıp 22 Nisan 2012 tarihinde evlenmişlerdir. 

0 коммент.: